MAPIC

Colliers International AS var sterkt tilstede på MAPIC i år. Vi stilte med Thor Bjørdal og ny leder for Retail i Colliers, Haakon Reed-Larsen. Messen var bra, solen skinte og flere retailere var interessert i å åpne butikker i Norge.

Rent konkret nå så håper vi at vi skal åpne 50 – 60 nye butikker for en ny tysk kjede – vi kommer tilbake til hvem det er før jul. I tillegg til dette fikk vi god kontakt med flere andre kjeder som er positive til å etablere seg i Norge, flere hadde allerede franchisetakere på plass. I tillegg til dette hadde vi flere bra møter mellom våre kolleger i Europa, spesiellt Tyskland og UK, og norske kjeder som vil etablere nye butikker i Europa. Colliers International har et av de sterkeste Retail teamene i Europa – og vi står klar til å hjelpe Norske kjeder som vil gå utenfor Norge.

For mere informasjon kontakt Haakon Reed-Larsen på telefon 482 99 834

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: