Hva skjer!

Nå har jeg snart blitt ferdig med årets personalsamtaler, over 20 møter på 3 dager. Masse gode innspill fra de ansatte, og også en del konstruktiv kritikk av meg og hva jeg kan gjøre bedre. Hva? jeg trodde jeg var perfekt…? 😉

Tydeligvis ikke, så dette skal jeg jobbe med å forbedre.

Vi er enige om flere gode tiltak som markedet vil legge merke til. Vi skal bli mere synlig. Vi har et godt samarbeide med ESTATE Media, og jeg må få takke for all den gode innsatsen dere gjør for oss. We will be a winning team!

Med de dealer vi holder på å avslutte nå (og holder på å avslutte), har vi godt over 10 salg 2. halvår, mulig vi når 13. Dette er kjempebra!

Vi vil også få en god start på neste år, da flere av de dealene vi arbeider med nå drar seg over til neste år. Jeg synes vi får gode priser på de eiendommene som blir omsatt, så tiden for å vurdere salg er fortsatt bra.

Let’s get going…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: