God jul alle sammen

Ho, ho, ho

Julen kommer raskt på oss nå. Noen synes det er på tide, andre – meg inkludert, synes at den kommer et par uker for tidlig hvert år. Det er alltid noe som skulle vært gjort som vi ikke har rukket å gjøre.

Men det er en deilig til vi har foran oss med mye kos med venner og familie, masse deilig mat og drikke (som jeg skulle trenge det).

Tenkte for et par uker siden at jeg skulle avbestille mitt treningsmedlemskap, siden jeg ikke har brukt det på ca. 1 år. MEN, det er vel lurt å vente til Januar, så jeg får trent av meg juleflesket…….. jeg håper virkelig at jeg om 12 mnd. ikke sier det samme igjen.

De siste julepresanger til venner og familie er kjøpt inn, vi er ferdig med julebord, har levert ut presanger til ansatte og forretningsforbindelser….julen er her.

Jeg ønsker alle venner og ansatte, forretningsforbindelser og andre en riktig god jul.

20121221-151813.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: