City Konferansen

Colliers International deltar i år med foredragsholder. Vi stiller med Tony Horrell, CEO i Colliers UK og bla. styremedlem i Colliers Europe og Colliers Global. Tony har arbeidet med eiendom store deler av sitt liv, og var , før han kom til Colliers og livet hans fikk ny mening, International Director og sjef for JLL Capital Markets Europe.

hovedbilde2013

Kvelden før konferansen skal vi holde en middag hvor vi skal presentere Tony for de største og viktigste eiendomsinvestorene i Norge med internasjonal aktivitet. Vi skal ut på en av Oslos bedre restauranter og nyte hva Norge kan tilby av internasjonal mat. Burde selvfølgelig vise han hva vi kan tilby av norsk mat, men dette arrangementet er jo egentlig ikke for han, men de vi inviterer med oss.
Tony er et fyrverkeri av en person, og vil nok bidra sterkt til at vi får en morsom middag med mye gode innspill på hans synspunkter på eiendom internasjonalt, og hva vi i Norge kan forvente oss av internasjonal påvirkning fremover. Dette er også hva hans foredrag fokuserer på.

Merket med ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: