PÅSKEN ER HER –OG HVA SKJER I BOGSTADVEIEN?

 

Oslo Vei har i snart 12 måneder arbeidet med oppgradering i Hegdehaugsveien og Bogstadveien. Arbeidet ble stoppet etter konkursen i Oslo Vei. Hva skjer nå?

 

1200013805

Nå har det gått snart 4 måneder etter konkursen i Oslo Vei. Arbeidene ble stoppet før jul, og man klarte så vidt å rydde gaten for materialer før desember handelen satt inn. Dette reddet sannsynlig vis butikkene fra en sikker død.

Noen konkurser har det vært, men et overraskende antall har likevel klart seg.

Men hva skjer nå? INGEN TING

1200015587

Det er lagt ned enorme investeringer i å utvikle det som skal bli en av Oslos flotteste gater, og jeg antar at 90% av kostnadene eller kanskje mer, allerede er tatt. Det som gjenstår nå er kun den siste finishen opp i Bogstadveien. Da vil de nå sin målsetning om å lage dette til en paradegate fra Parkveien til Majorstua. SÅ FULLFØRER DE IKKE!!! Det er helt utrolig.

Ikke sender de ut noe informasjon heller. Jeg er overrasket over at ikke flere skriker opp over at dette ikke blir ferdigstilt.

Dette irriterer meg voldsomt……men Påsken er her og solen skinner.

Jeg snubler meg heller frem gjennom midlertidig asfalt, delvis sperringer og delvis ferdig lagt granitt. Glemmer irritasjonen og tar en utepils på Aker Brygge.

God Påske til alle sammen, nyt solen og fjellet for de som er der, så kan vi heller kjefte litt på de som står bak dette veiprosjektet når vi kommer hjem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: