Rising Star i Utleie

Siden jeg startet bloggen i November, har jeg bevisst holdt meg til generelle temaer som har med eiendom å gjøre – enten skryt eller kritiske kommentarer. Nå må jeg få skryte av oss i Colliers International litt.

Front fasade 2

Vi har et nytt utleieteam i Colliers innen utleie av kontorlokaler i Oslo, Christian Prebe og Joakim Kaspersen. Siden de begynte for ca. 6 måneder siden har vi gått fra en håndfull oppdrag til nå å ha 20 aktive oppdrag. Dette er bra med tanke på at mye oppdrag blir løst også. Bla signerte teamet 3 kontrakter rett før påske, og 5 nye kontrakter blir signert nå rett over påske. Et av oppdragene som ble løst nå etter nyttår var utleie av 1.700kvm på Luhrtoppen, et areal vi har slitt med i snart 2 år.Kantine

 Dette blir lagt merke til av våre oppdragsgivere, og vi begynner nå å få bra pågang med nye oppdrag. Det betyr også at vi får større oppdrag. Vi har nettopp fått oppdrag på utleie av en hel gård i Kvadraturen på over 5.700kvm. Gjerne ta kontakt, vi har kapasitet for flere oppdrag.

Kvadraturen er et område vi gjør oss bemerket i om dagen, en stor del av kontraktene vi signerer er der. Leieprisene er helt klart på vei oppover.

Noe av suksessen tror jeg vi kan tilskrive våre nye interaktive prospekter hvor vi på en helt annen måte får visualisert mulighetene med de ledige lokalene. I tilknytning til dette har vi også lansert ColliersMovie. Dette gjør at leietakerne blir fristet inn i våre lokaler på en helt annen måte enn vi klarte tidligere.

Resepsjon

Se denne linken for å få et godt eksempel på hva vi kan gjøre med ColliersMovie:

Movie

Om du ønsker kontakt med vårt utmerkete utleieteam, kontakt:

Christian Prebe           95 87 10 39     christian.prebe@colliers.com

Joakim Kaspersen       48 19 51 50     joakim.kaspersen@colliers.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: