Sommeren er her

Nå begynner det å nærme seg feriestemning, temperaturen stiger, også på transaksjonssiden.  Som alltid skulle jeg ønsket at vi hadde litt lengre uker, og i hvert fall en måned til før ferien. Men, det vi ikke får gjort nå får vi gjøre i August.

Hva skjer i Bogstadveien nå? Vel, de arbeider for fullt i hvert fall, og det blir pent. Prosjektet skal ferdigstilles i September 2013.  Utenfor vårt kontor har det nå vært sammenhengende arbeid, bortsett  fra i perioden etter konkursen i Oslo Vei,  i over ett år. Dette er en tøff periode for butikk eierne i strøket, men vi får satse på at det blir et ordentlig løft for området når alt er ferdig.

Jeg ser at Danske Bank nå ønsker å åpne opp igjen for business, de er mer åpne for nye kunder enn de har vært tidligere. Det er bra, og kansje også et tegn på at bankene ser farene med å overlate hele utlånsmarkedet til obligasjonsutstederne.

bp1712-dnb-hk-1

Forrige uke var jeg og en kollega fra Colliers i Sverige i Tyskland, og hadde møter med flere store investorer. Noen har allerede vist interesse for Norge, men mange nye  investører signaliserer økt interesse  for Norge.  Noen sier endog at de er villig til å betale premium  for å investere i Norge nå. Dette er nye toner, og betyr at vi vil få tilgang til helt nye investorer i Norge etter ferien.

Vi i Colliers har som vanlig tett samarbeid med disse tyske investorene, og vi vil arbeide aktivt for å finne investeringsalternativer for dem.

Ha en god sommer alle sammen, og la oss få solgt noen flotte eiendommer til tyske investorer etter ferien.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: