FRP I REGJERING

Ny regjering

Vi har nå fått en ny regjering i Norge, og som grunder og bedriftsleder synes jeg at vi ser en del positive grep allerede. Det ser også ut til at både Høyre og FRP har fått inn fornuftige ministre i de forskjellige postene. Jeg skal være forsiktig å skrive for mye om politikk i bloggen min, både fordi jeg har mye meninger om det, og fort kan kjede dere, men også fordi jeg ikke ønsker å støte noen av mine kunder. Men den boken som nå kommer fra Per Sandberg ser ut til å være av det slaget FRP IKKE trengte nå. Jeg hørte et lite utdrag av denne boken, og hvis det stemmer at han opprinnelig var tiltenkt en plass i regjeringen, så er det helt utrolig. Hva han har valgt å skrive om, og måten han ordlegger seg på, er helt utrolig synes jeg. Hvilken ministerpost var han tiltenkt? Han har uttalt at han regner med ekskusjon fra FRP. Langt fall fra nesteleder, og potensiell parlamentarisk leder, til eksklusjon. Bra han hadde nok innsikt til å trekke seg selv, med en slik bok på trappene. Synes litt synd på Siv nå, hun har en del tullebukker, nye som eldre, å slite med synes jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: