CORPORATE SOLUTIONS – hva er det?

Colliers International satser mye på sitt område innen Corporate Solutions – vi er i dag 37 ansatte i Europa som utelukkende jobber innen dette området. Nå ekspanderer vi til Norden.

Corporate Solutions er den delen av Colliers som arbeider mot store internasjonale selskaper. Veldig ofte ser vi at disse selskapene har en desentralisert model knyttet til sin eiendomsportefølje, både leide eiendommer og eide eiendommer. Eiendommene er ofte, ved siden av lønningene, den største kostnadsposten for bedriftene. Det er derfor overraskende at de ikke har tatt større kontroll på eiendom, noe som kan på den ene siden være kostnadsbesparende, og på den andre siden for kunnskapsbedrifter, være et viktig element for å rekruttere og beholde ansatte.

Colliers sentrale team for CS kan gjøre alt fra enklere reforhandlinger, søke nye lokaler, selge eiendom, leie ut eiendom til å ta full kontroll over forvaltningen av bedriftenes leiekontrakter eller egne eide eiendommer. Mer enn 20% av Fortune500 selskapene har slik avtale med Colliers International i dag, og vi ekspanderer med nye kunder hele tiden. I tillegg til vår avdeling for CS i Europa har vi tilsvarende avdelinger i Asia og Amerika/Canada.

Vi ekspanderer CS til Norden i 2014, med ansettelse av en sentral leder for Norden i Stockholm samt et team med rådgivere i de viktigste markedene. I den anledning skal også vi i Oslo ansette en person som skal være ansvarlig for leietakerrådgivning. Vi er ute etter en som har erfaring med leietakerrådgivning, og som har lyst å jobbe i et internasjonalt miljø. Det vil være et stort innslag av internasjonale kunder, men vi skal også gå mot norske kunder. Høres dette spennende ut, ta kontakt med meg på thor.bjordal@colliers.com.

Besøk gjerne vår hjemmeside: www.colliers.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: