Duppeditter øker mest

Finansavisen skriver i dag at det finnes en type kjeder som er klar handelsvinner i forhold til resten av handels Norge. Det er kjedene som profilerer seg gjennom salg av små, rimelig prisede produkter – eller duppeditter som Finansavisen skriver.

Colliers International AS representerer 10 kjeder innen butikketablering gjennom vår Retail avdeling. I 2013 etablerer vi over 50 butikker for våre kjeder inkludert reforhandling og relokalisering. En av de kjedene vi etablerer butikker for er TGR Norge. Vi var rådgiver for den første etableringen i Arkaden, Karl Johansgate i 2012. Etter etableringen økte  omsetningen i Arkaden med 14%, mye på grunn av TGR.

Siden da har vi vært rådgiver for åpning av 22 butikker, og vi antar de kommer til å etablere 10 – 15 butikker i 2014. De fleste av butikkene har åpnet i kjøpesenter, men vi har også etablert flere butikker i såkalt high street beliggenhet. Når vi etablerer butikker for våre kjeder gjør vi det i hele landet, vi har ikke bare fokus på Oslo og Østlands området. Jeg tror at vi i 2014 kommer til å etablere flere butikker utenfor Oslo enn  i Oslo.

Selv om butikketablering er en svært viktig del av vår virksomhet innen Retail, så har vi også en megler som jobber full tid med utleie av butikklokaler. Vi har nå flere kjøpesenter vi har utleieoppdrag på, i tillegg til at vi leier ut gateplanslokaler også. Sist men ikke minst selger vi hvert år 5 – 10 handels eiendommer, både rene big box eiendommer, men også mindre og mellomstore kjøpesentre.

Ta gjerne kontakt med Haakon Reed Larsen eller Kari-Gro Herrem for en handelsprat på tlf. 22 06 62 80.

Haakon

Kari Gro Herrem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: