GOD JUL OG GODT NYTT ÅR

Hei alle sammen,

2013 har blitt et bra år for oss i Colliers International, noe opp og noe ned i forhold til hva vi hadde forventet, men helheten blir bra.

Det viktigste er at vi har gode prosesser i alle selskapene, og vi budsjetterer med overskudd i alle selskapene for 2014.

I 2013 ser det ut til at vi når en samlet omsetning uten Entura AS  på NOK 33 500.000,-, og det blir et overskudd. Kjempebra.

Vi har alle jobbet hardt i 2014, men jeg vil spesielt påpeke at vi har hatt transaksjoner for over 3,5 mrd i år. Det er KJEMPEBRA. Vi kommer til å være et selskap å tenke på i 2014, og vi begynner Januar med et stort fremstøt mot våre kunder. I 2014 vil vi også begynne å sende ut et månedlig nyhetsbrev. Alle disse tiltakene vil forhåpentlig gjøre at Colliers International er et selskap som det er naturlig å gjøre business med i 2014 også.

Nå er det på tide med en lang og god julefeiring. Jeg skal med min familie til Syd Frankrike og feire jul og nyttår med mine foreldre. Jeg vil til slutt benytte anledningen til å ønske dere alle en riktig god jul, kos dere med familie og venner, og lad batteriene.

En god julehilsen fra alle oss i Colliers International

20121221-151813.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: