COLLIERS SATSER MER PÅ LEIETAKERRÅDGIVNING

Colliers International har de siste årene bygget opp en sterk gruppe som heter Corporate Solutions – hvor vi arbeider med rådgivning mot store globale selskaper. Eiendom utgjør en stadig viktigere del av et selskaps kostnader og balanse, og vi i Colliers er garantisten for at dette blir kostnadsoptimalisert og effektivt utnyttet for bedriftene.

Vi ansetter nå Cecilie Eidslott som spesialist på leietakerrådgivning i Oslo, og ambisjonen er å bygge opp dette som et viktig forretningsområde for oss i Colliers Norge – i tråd med ambisjonene til Colliers internasjonalt. Hun vil arbeide i et Nordisk team som igjen er linket mot de store Corporate Solutions teamene i EMEA og USA.

Men, vi skal også være en rådgiver for Norske bedrifter som har behov for rådgivning knyttet til reforhandling og relokalisering i Norge. Dette vil være den viktigste delen av vår virksomhet.

Leieprisene har steget kraftig de siste 2 årene, og det begynner å bli dyrt å ha lokaler med topp beliggenhet. Det er derfor vanskelig for beslutningstakere, som ikke i det daglige kjenner pulsen på markedet, å fatte de rette beslutninger på hvor bedriften skal være, og hva de skal betale for det. Det å søke råd hos en profesjonell aktør som Colliers International, vil ikke bare være en trygghet for at du får den riktige prisen for dine lokaler, men også hjelpe til med å sørge for at lokalene er effektive, ligger der dere har behov for å være og at de tilfredstiller de tekniske krav bedriften har.

For mere informasjon, ta kontakt med cecilie.eidslott@colliers.com

Besøk vår hjemmeside for flere nyheter:

colliers.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: