Bogstadveien – butikkenes mareritt

De siste 2 årene har det vært betydelige anleggsarbeider i Bogstadveien, det begynte helt nederst i Hegdehaugsveien, og nå er det stengt fra H&M Bygget og videre oppover.

Jeg har skrevet om dette tidligere, det har vært en endeløs rekke av uheldigheter i dette prosjektet, ikke minst med konkursen i Oslo Vei. Denne konkursen er i seg selv noe jeg har skrevet om tidligere, så jeg skal ikke ta opp denne tråden igjen.

Men, jeg skal være den første til å innrømme at dette kommer til å bli kjempebra, og at denne gaten vil med disse investeringene få en kvalitet som vil bygge opp om de høye husleiene i Hegdehaugsveien/Bogstadveien. Og et slikt prosjekt vil ta tid, og de butikkdrivende vil ha det tøft i denne perioden.

Det som er ille her er tiden det har tatt, sikkert mye på grunn av konkursen i Oslo Vei. MEN, denne konkursen er lenge side, og kan ikke forklare mange av de feilene som er med på å dra dette prosjektet ut i langdrag.

I dag leste jeg at de må gjøre om igjen fortauet utenfor Bogstadveien 8 på grunn av at det har blitt bygget for høyt. I tillegg til dette må de i Hegdehaugsveien legge om igjen dekket på grunn av sprekker rundt trikkeskinnene. Stakkers prosjektledere, her går det mye galt. Og hvem må lide for dette mest, jo butikkene i gaten. Noen vil sikkert risikere konkurs også.

Med så alvorlige konsekvenser skulle jeg tro at man legger alle kluter til for å unngå slike feilskjær.

Hvem tar regningen?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: