Colliers International Referral Award 2014

Colliers International Globalt gir hvert år ut noen priser til ansatte eller avdelinger i systemet som har utmerket seg. Vi gir blant annet ut ut priser som «Spirit of Colliers», «Service Excellence», «Country of the Year award»……men høyest henger prisen «International Referral Award».

Og i år, for første gang siden vi ble en del av Colliers International, har vi vunnet prisen «International Referral Award».

Fantastisk!  Jeg er kjempestolt, spesielt med argumentet på hvorfor vi vant denne prisen.

Dealen vi har gjort, (med ett svært tett samarbeid med våre kollegaer i London, og spesielt Nick Parsson og Colin Hall) er nemlig ikke den største dealen i Colliers International i 2013. Men det er den dealen hvor vi helt klart ser at det har vært et svært godt samarbeid mellom oss i Norge (med Jørgen Falch -Monsen som ansvarlig megler) og de som har arbeidet med dealen i London. Det har vært et teamwork som har fungert sømløst. Vi satt på investoren, Colin fant dealen off market, og Nick har støttet opp i gjennomføring av dealen i samarbeid med Jørgen.

Og kunden er fornøyd, viktigst av alt. Colliers International’s viktigste målsetning er at vi skal levere en servicegrad utover hva som er forventet. Det er på dette vi måler vår suksess. Så når kunden sier at han er fornøyd, og mener at vi har fortjent våre honorarer, da blir jeg lykkelig.

Som mange av dere sikkert har forstått er dette kjøpsrådgivningen vi har gjort gjennom kjøp av et av Londons flotteste hoteller, og en deal på ca. NOK 2,5 milliarder.

Gratulerer til alle som har vært involvert i denne dealen!

Pris

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: