H2SO slår seg sammen med Colliers International

Firstservice Corporation kunngjorde i dag at datterselskapet, Colliers International («Colliers») har kjøpt H2SO, et av Londons største og ledende uavhengige selskaper med spesialisering innenfor næringseiendom.

Den nye virksomheten vil styrke og utvide den raskt voksende britiske virksomheten av Colliers, og samarbeidet vil utvide driften over hele Storbritannia, Europa og globalt. I løpet av 2013, genererte H2SO rundt USD 12 millioner i årlige inntekter.

H2SO ble grunnlagt i 2009 og ansatte den gang en stor gruppe av høyt kvalifiserte fagfolk med en unik markedsinnsikt i tilnærming til leasing, investering, utvikling og kapitalforvaltning. Siden oppstarten har bedriften hatt rådgivende tjenester på over £ 5 milliarder av kapitaltransaksjoner og har representert mer enn 232 000 kvadratmeter kontor/industri lokaler. Industriledere Paul Smith, David Hanrahan, Rob Hayes og John Olney vil lede det nye teamet på tilsammen mer enn 40 fagfolk plassert på Colliers sitt hovedkontor i 50 George Street i West End, samt Colliers sine nye kontorlokaler på 35 King Street i City.

«Et av våre viktigste strategiske mål er å utvide vår britiske transaksjons virksomhet, særlig i London, samt å bygge et team av ledende fagfolk innen industri som kan tjene de mest kresne kundene. Denne kombinasjonen av fagfolk fra begge organisasjonene vil tillate oss å heve oss ytterligere når det gjelder investeringer og det generelle kontormarkedet i sentrale London, det vil bidra til et skiftende landskap i et av verdens ledende og mest spennende byer,» sier Tony Horrell, administrerende direktør i Colliers Storbritannia og Irland. «Begge bedriftene har en driftig kultur og tilnærming til dyktighet som vil bidra til å definere våre tjenestetilbud i mange år fremover,» konkluderte han.

h2so

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: