Colliers Summer Summit

For andre gang arrangerer Colliers en lunsj konferanse for kunder og forretningsforbindelser. Første gang kalte vi det blåtur og hadde arrangementet på Huk, med nydelig vær. I år hadde vi Colliers Summer Summit, over samme lest, på Festningen restaurant.

På begge arrangementene har vi fokusert på det som er vårt spesialiseringsfelt, bringe internasjonal eiendomskompetanse og kapital til Norge, samt lære norske investorer litt om hva som skjer utenfor norges grenser.

Norsk foredragsholder i år var Ola Bettum som holdt et flott foredrag om hva som skjer i Kvadraturen i Oslo, og hvordan han ser for seg at Kvadraturen vil utvikle seg fremover. Det som skjer i Kvadraturen nå og fremover er etter min menig den viktigste byfornyelsen Oslo by noensinne har sett, muligens med unntak av Aker Brygge/Tjuvholmen og Barcode.

Så hadde vi et inspirerende foredrag av Richard Divall fra Colliers London som snakket om nye internasjonale investorer som ser på Norge, og hvilke preferanser de har. Her hadde vi dratt frem storkanonen, Richard er nemlig Colliers Internationals hovedperson innen store globale transaksjoner. Det var inspirerende å få han til Oslo.

Vi avsluttet med James Watson som er leder for mer enn 100 retail spesialister i UK. Tema var hvordan e-handel vil påvirke handelseiendom i årene fremover. Dette er etter min mening den viktigste game-changer vi ser i eiendomsbransjen i dag. De som ikke følger med her kan risikere å gå skoene av seg. Men vi i Colliers International er her med råd og vink, og konkrete tiltak der det trenges.

Tilbakemeldingene var svært positive fra de som var til stede, til tross for at vi hadde mere enn 100 deltakere og plassen var litt trang. Så dette er et arrangement vi skal videreføre neste år.

Takk til alle som deltok, og velkommen neste år til alle som ønsker å høre litt mer om hva som rører seg i eiendom internasjonalt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: