Er du vår nye stjerne innen utleie?

Colliers International AS har hatt en svært positiv utvikling de siste årene, og 2014 synes å befeste denne positive utviklingen videre med rekordnivå innen transaksjoner. Vi har også en god utvikling innen både vår Retail avdeling, men også vår avdeling for Utleie av kontoreiendommer.

Med 2 dyktige ansatte ser vi grunnlag for å satse videre innen utleiemegling av kontoreiendom.

Vi ser helst etter en person som har erfaring med utleie av næringseiendom, men søkere med annen relevant erfaring vil selvsagt også vurderes. Du er en person med stort pågangsmot, en god selger, samtidig som du har stayerevne til å takle langsiktige prosesser. Personen vi søker må ha stor arbeidskapasitet og kunne håndtere mange prosesser på en gang.

En stor del av stillingen innebærer å være med på å legge innsalgsstrategier for å øke vår oppdragsportefølje, og være med på å gjennomføre dette.

Du har lyst til å jobbe i et større eiendomsmiljø med stor grad av internasjonal fokus, selv om din jobb vil rettes mot det norske markedet.

Vi kan tilby en god fast lønn samt en spennende bonusavtale som kan gi grunnlag for en høy samlet godtgjørelse. I tillegg har vi et svært godt arbeidsmiljø med 25 ansatte på vårt kontor i Hegdehaugsveien.

Synes du dette virker interessant, send en søknad til Thor Bjørdal på epost:

thor.bjordal@colliers.com , eller ring vårt sentralbord på 22 06 62 80 dersom du måtte ha andre spørsmål til stillingen.

Thor_Bj+©rdal_-_EvenFoto

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: