NYANSETTELSE I COLLIERS INTERNATIONAL – RETAIL

Vi har de siste årene satset betydelig på å bygge opp en sterk avdeling for Retail eiendom i Colliers. Vi har sterkt fokus både på etablering, med etableringsansvar for 12 kjeder i dag, samt utleie i både kjøpesenter og med high street beliggenhet. Colliers International har som ambisjon å være markedsleder innen Retail i Norge.

Colliers UK har de siste årene bygget opp den ledende avdelingen for etablering innen Food & Beverage i UK, med mer enn 20 ansatte som spesialiserer seg innen denne nisjen. Samtidig så ser vi at kjøpesenteraktørene har forsterket fokus på Food & Beverage samtidig som de har behov for å skape ny fokus på sine sentre. En måte å differensiere seg på er å bringe nye brands inn til Norge.

Vi i Colliers skal være en foregangsaktør innen det å bringe nye brands inn til Norge, ikke bare innen Food & Beverage, men innen handel generelt.

Som et ledd i denne satsningen så har vi ansatt Jørn Andersen med etableringsansvar innen Food & Beverage samt dagligvare. Jørn har bakgrunn som etableringsansvarlig for UMOE Blender, med etableringsansvar for bla. Burger King, Peppes Pizza, TGI Fridays og Starbucks. Jørn vil ha sterk fokus på å bringe nye konsepter til Norge, men også arbeide med allerede etablerte konsepter. Han vil videre fungere som rådgiver for aktører som trenger rådgivning innen Food & Beverage.

Vi ønsker han velkommen til Colliers familien fra 1. januar, og er sikker på at han vil bli en verdifull rådgiver for både våre eksisterende og fremtidige kunder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: