Årets siste blogginnlegg..

Kjære alle sammen,

Nå ringer snart julen inn, og vi i Colliers familien har snart lagt bak oss et år med mye aktivitet samtidig som vi går inn i et nytt år med minst like mye aktivitet.

For meglerselskapet må jeg bare innrømme at jeg er kjempestolt over at vi har klart et transaksjonsvolum på snart det dobbelte av hva vi hadde i 2013. Vi har doblet antall oppdrag på utleie, og vi har skaffet nye kunder både på etablering og utleie i retail. Og ikke minst, vi har nå markedsrapporter vi kan være stolt av.

Videre har vi besluttet å slå sammen ColliersPropertyManagement og ColliersAssetManagement til ett selskap med virkning fra årsskiftet. Vi har store forventninger til at dette vil både gi øket oppdragbase og bra inntjening for 2015.

Denne positive utviklingen hadde vi aldri klart med alle våre flotte ansatte som bidrar til at våre kunder har ønsket å samarbeide med oss også i 2014. I tillegg merker vi nå veldig at vi har fått tilsig fra nye internasjonale kunder som vi ikke har hatt tidligere. Dette lover godt for et aktivt 2015.

Så fra all oss i Colliers til alle dere som er våre kunder og gode venner:

Vi ønsker dere alle en riktig god jul med mye samvær med venner og ikke minst familie. Slapp av og kos dere. Julen er jo en kosetid, hvor vi skal ta vare på våre nærmeste.

Så håper jeg at vi alle får et godt nytt år, selv om det er en del skyer i horisonten, og de nok har kommet nærmere enn vi trodde de ville.

20121221-151813.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: