OMSETNING PÅ 100 MILLIARDER I 2015

Så at NAI oppgir at de har målt transaksjoner hittil i år på 37 milliarder. Inkludert Statoil dealen hvor vi var rådgiver for kjøper, Colony Capital, har vi i Colliers International målt transaksjoner for NOK 42 milliarder hittil i år.

Vi går nå mot tidenes største transaksjons år, ikke bare for oss i Colliers International AS, men for hele markedet. Alle meglerselskaper holder på med rekordstore transaksjoner, og det er ikke noe tegn på at dette vil avta i 2. halvår.

Vi tror at vi for første gang kan nå et transaksjonsvolum på over NOK 100 milliarder. Det er imidlertid usikkerheter her, den største er at renten har beveget seg svært mye opp de siste ukene. Dette kommer mye av at EURO renten i Tyskland er på vei opp, men det er nok ikke hele forklaringen. En fortsatt rentevekst vil måtte få utslag i prisene investorer kan betale, og dette kan dempe aktiviteten i 2. halvår.

Men, jeg tror fortsatt på et rekord år. Men enda viktigere, jeg tror at vi i Colliers International, som i fjor, vil stå for mer enn 10% av transaksjonene i markedet. Vi har stor interesse fra våre internasjonale investorer om dagen, så om du vurderer å selge din eiendom, ta kontakt med oss så skal vi raskt kunne si om den passer for de investorene vi arbeider for.

http://www.colliers.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: