Sommerhilsen

SOMMEREN KOMMER!

Colliers International hadde en fantastisk utvikling i 2014, hvor vi bl.a. nådde et transaksjonsvolum på NOK 6,2 mrd.

Det er med enda større stolthet at vi med sikkerhet kan si at innen utløpet av juli i år vil nå et transaksjonsvolum på over NOK 5,5 mrd. Som jeg nevnt tidligere er prognosen for at vi vil overstige NOK 10 milliarder i transaksjonsvolum i løpet av 2015 veldig sannsynlig. DETTE ER HELT FANTASTISK!

I tillegg til dette ligger vår Retail avdeling tett opp mot sine måltall for første halvår, og har oppjustert prognosene for 2015. Dette er flott og legger et godt grunnlag for fortsatt vekst i 2015 og årene fremover.

Videre så har vi en god utvikling også innen Utleie kontor samt Corporate Solutions. Etter sommeren satser vi mye sterkere på Leietakerrådgivning, som ved siden av Retail, blir det området vi ønsker å vokse på i årene fremover.

Vår forvaltningsavdeling (REMS) har vunnet et nytt stort mandat, og er i konkurranse om 2 ytterligere mandater. Parallelt med dette øker vi kvaliteten på tjenestene våre, så 2015 og 2016 blir spennende innen dette forretningsområdet. ENTURA som eies 42% av Colliers hadde et svært godt år i 2014 med en omsetning på MNOK 27, og videre en positiv utvikling i 2015. REMS og Entura samlet begynner nå å bli en betydelig del av vår virksomhet.

Vi kjører nå også en aktiv ansettelsesprosess både i meglerselskapet og i REMS. Dette vil ta oss ytterligere fremover mot den strategien vi nå har lagt for selskapet.

Denne positive utviklingen hadde ikke vært mulig uten et tett samarbeid med våre gode kunder. Dette setter vi pris på og skal vi skal gjøre vårt ytterste for å gjøre en god jobb for dere fremover også. Colliers International har sitt hovedfokus på SERVICE EXCELLENT, og det skal vi etterleve i Norge også.

Bruk ferien sammen med deres nærmeste, og lad batteriene. Det kommer til å bli et fantastisk morsomt og aktivt 2. halvår hvor vi igjen skal sette nye rekorder.

En STOR sommerhilsen til alle vår gode forretningsforbindelser ønskes fra alle oss i Colliers International.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: