COLLIERS SATSER STERKERE PÅ LEIETAKER RÅDGIVNING I NORGE

Rådgivning av leietakere som ønsker å bytte lokaler, eller reforhandle eksisterende leieavtaler, analysere effektiviteten i sine lokaler eller vurdere om dagens beliggenhet er en effektiv og miljømessig god beliggenhet, er et av hovedområdene til Colliers Internasjonalt. Dette skal vi nå satse ytterligere på i Norge.

Vi har nå i et par år satset på Corporate Solutions i Norge, dvs. støtte opp om vår sentrale avdeling for store, globale selskaper og dekke det eiendomsbehov disse selskapene måtte ha. Dette er et arbeid som er ledet av Cecilie Eidslott, i tett samarbeid med vår avdeling for Corporate Solutions i Europa. I tillegg til dette har vi også nå sikret mandat fra to norske, globale selskaper som vi leverer tjenester til under vår Corporate Solutions paraply.

Men leietakerrådgivning er mer enn som så, og først og fremst forankret i det lokale markedet. Vi ønsker å hjelpe lokale bedrifter med å identifisere optimal beliggenhet for deres bedrift, vi vil bistå ved reforhandlinger, analysere dagens og fremtidens behov samt hjelpe de med den fysiske flytteprosessen. For å kunne satse mer på dette området har vi ansatt Christian Prebe som leder for Leietaker rådgivning. Christian vil allerede nå etter sommerferien begynne arbeidet med å skaffe oppdrag til denne nye avdelingen hos oss, samt rekruttere nye ansatte når avdelingen etter hvert skal videreutvikles.

Christian kommer fra vår kontorutleieavdeling, hvor han sammen med Morten Kjeldby og Joakim Kaspersen har bygget opp en interessant portefølje av kontorbygg som er til utleie. Morten og Joakim arbeider nå med å ytterligere øke oppdragsmengden på Utleie kontor, samtidig som de løser oppdrag for eksisterende oppdragsgivere.

Denne endringen gjør at vi kan levere ytterligere tjenester til våre eksisterende og nye kunder.

Ta kontakt med en av våre dedikerte medarbeidere, så kan vi sammen se på hva vi kan gjøre for din eiendom eller for din bedrift.

http://www.colliers.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: