Å gi noe tilbake til samfunnet

Å gi noe tilbake til samfunnet er en viktig del av hvem vi er. Vi donerer vår tid, våre talenter og ressurser til saker som er betydningsfulle for våre medarbeidere, deres familier, våre kunder og lokalsamfunnet. under kan du lese om vårt samarbeid med Oslo Politidistrikt, slik at våre nasjonale politiressurser er trent til å takle krevende utfordringer i sin tjeneste.

Oslo Politidistrikt er Norges største politidistrikt med mer enn 2.600 ansatte, som hver dag er på jobb for en trygg hovedstad. Oslo Politidistrikt har flere oppgaver av nasjonal karakter gjennom Beredskapstroppen, Bombegruppen, Helikoptertjenesten, Krisegisselforhandlere samt Teknisk taktisk spaning. Disse styrkene har jevnlig behov for å gjennomføre realistiske øvelser på eiendommer/installasjoner rundt i landet, og blir i den forbindelse bistått vederlagsfritt av Colliers International som gjennom sitt store nettverk av gårdeiere/investorer/forretningsforbindelser skaffer til veie ulike øvelsesobjekter til rett tid tilpasset øvelsens formål.  

 Colliers International er stolt av det frivillige samarbeidet vi har med Oslo Politidistrikt.

politiet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: