Volvo inn i nytt signalbygg på Fornebu

Volvo Car Norway AS har inngått leieavtale med Jotne Eiendom AS om leie av nytt kontorbygg, som Jotne har under bygging på Fornebu.

Volvo Car Norway tar i bruk bygget i løpet av våren neste år. Bygget har et areal på ca 1500 kvadratmeter. Arkitekturen beskrives som særpreget med et moderne formspråk, beliggende nær sjøen i forkant av Statoil og Telenor.

Etter en omfattende samarbeidsprosess mellom eier/utbygger og leietager er nå bygget spesialtilpasset for Volvos behov. Bygget er også prosjektert og bygget med tanke på lave driftskostnader, hvor moderne teknologi som BIM og Jotnes egen BIM/FDV ModelServer teknologi er benyttet.

Volvo Cars står foran en svært spennende periode der hele modellrekken byttes og vi skal befeste vår posisjon som et premium bilmerke i Norge. I denne sammenheng vil vårt nye hovedkontor på Fornebu være et viktig signalbygg spesielt tilpasset VolvoCar Norways organisasjon og merkevaren Volvo, der våre dyktige medarbeidere får det beste utgangspunktet for å bistå kunder og forhandlere over hele landet, sier Øystein Herland, administrerende direktør i Volvo Car Norway.

Colliers International ved Christian Prebe og Joakim Kaspersen har vært utleiers megler gjennom hele prosessen.

volvo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: