For et år!

De største næringsmeglerne i Norge har hatt et fantastisk år i år med transaksjoner på snart 115 mrd. Dette utgjør ca. 20% av transaksjonsvolumet i Europa og er større enn transaksjonsvolumet i Sverige. Alle Finansavisen spør tror på at de gode tidene vil fortsette inn i 2016.

Vi tror også på et bra marked i 2016, men ikke i nærheten av hva vi har sett i 2015. Kanskje mer på linje med hva vi så i 2014, eller noe over dette. Grunnen til det er et det ikke eksisterer  store nok porteføljer som kan flyttes rundt på i 2016, etter min mening.

2015 har vært et godt år på mange måter, men kanskje ikke fullt så bra som vi trodde det kunne bli når vi begynte på jobb etter sommeren. Selv om vi har arbeidet hardt og målrettet, ser vi nå at noen av de store dealene glir over til 2016.

Mye har skjedd i Colliers i 2015.

Vi har ansatt 15 nye medarbeidere.

Vi har vunnet mer enn 15 nye eiendommer til forvaltning.

Vi overtar fra nyttår ISS ForvaltningsCompagniet.

Vi går inn i 2016 med rekordstor ordrebok for meglerselskapet. Vi har også et par nye tjenester vi skal starte med som vi vil presentere for dere på nyåret. Vi tror 2016 blir et godt og innholdsrikt år for oss!

Vi har mange gode kunder og samarbeidspartnere som har arbeidet godt med oss i 2015, og vi er mange dyktige medarbeidere som står på for våre kunder. Julen kommer som vanlig for tidlig, MEN heldigvis fortjener vi også i år å få en ferie.

Med dette vil vi få ønske alle våre samarbeidspartnere og venner i næringseiendomsbransjen en riktig god jul, og ser frem til å treffe dere alle igjen i 2016. Da har vi flyttet inn i nye lokaler i Wergelandsveien 7, og det ser vi frem til!

JULEKORT_2015_linkedin

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: