MIPIM 2016

Colliers International vil som vanlig være til stede under årets MIPIM – verdens ledende internasjonale messe / konferanse for eiendomsmeglere. MIPIM bringer sammen de mest innflytelsesrike fagfolkene innen eiendomsmegling. Under fire intensive dager i Cannes gir MIPIM oss innsikt i de store internasjonale utviklingsprosjektene innen eiendom, eksklusiv kontakt med potensielle partnere og annet faglig påfyll.

Colliers har i år over 150 deltakere fra mer enn 25 land. Fra Colliers Norge har vi i år 5 deltakere. Våre eksperter er tilgjengelige for å gi råd, diskutere eventuelle muligheter til et samarbeid i 2016 eller bare for å slå av en uformell prat.

Vi ønsker deg velkommen til vår stand!

MIPIM

KONTAKT:

Thor Bjørdal

CEO/Partner

thor.bjordal@colliers.com

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: