Community

En av kjerneverdiene til Colliers er «Community», å gi noe tilbake til samfunnet.

I begynnelsen av 2015 inngikk Colliers en avtale med Oslo Politidistrikt for vederlagsfritt hjelpe dem med å finne øvelsesobjekter til lands og vanns rundt i landet, ved at gårdeiere og større eiendomsbesittere bidrar i dugnadsånd med for eksempel ledige lokaler, eiendommer som skal rives/rehabiliteres. Responsen fra gårdeiere og større brukere av eiendom har vært overraskende god!

 Avtalen vår med Politiet gjelder for deres spesielle innsatsstyrker som er av nasjonal betydning; Beredskapstroppen, Bombegruppen, Helikoptertjenesten, Krisegisselforhandlere samt Teknisk taktisk spaning. Politiet er veldig fornøyd med samarbeidet og Colliers har vært av stor betydning for deres ressurser. Den største øvelsen Colliers har bidratt til var den nasjonale øvelsen Gemini som ble gjennomført i Tromsø i fjor sommer.    

Colliers tar samfunnsansvar på alvor. og bidrar indirekte til å trygge samfunnet vårt.

politiet

Kontakt

Morten Kjeldby

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: