GOD SOMMER!

Hvert år er det den samme  følelsen, følelsen av at sommerferien kommer en uke eller to for tidlig. Våre utenlandske kunder og venner skjønner ikke hvordan et helt land kan «stenge ned», men innerst inne misunner de kanskje oss. Det er vel deler av det som gjør Norge til et godt land å bo i – kanskje et av de beste i verden?

Vi i Colliers International kan gå inn i ferien med visshet om at vi har hatt en god start på året, både med tanke på omsetning og resultat. I tillegg så vet vi at vi vil få en god start på 2. halvår når vi kommer tilbake til arbeid etter ferien.

Transaksjonsavdelingen vår leverer et svært godt resultat for 1. halvår. Teamet vi nå har på Transaksjon er fantastisk bra, dyktige kolleger som jeg elsker å arbeide sammen med. Men i tillegg til dette så ser vi nå også en svært god positiv utvikling innen Utleie, Retail og Leietakerrådgivning.

Innen vårt forvaltningsområde har vi også hatt en utrolig positiv utvikling med en vekst i antall oppdrag på snart 50%. Vi begynner å få på plass et utrolig sterkt team her også under ledelse av Geir, Jørn og Cato.  I tillegg så har vi en god utvikling i Entura AS, et selskap som vi ser på som en integrert del av produktspekteret til vår forvaltningsavdeling.

I januar i år startet vi Colliers International Corporate AS – et selskap som driver med syndikering av eiendom. Erik og Lasse, våre to partnere i denne virksomheten, har fått en fantastisk start i denne nye virksomheten med et godt resultat for 1. halvår. Vi har aldri startet en virksomhet før som så raskt har vist gode resultater.

Alt dette gjør at jeg etter hvert tar ferie med en god følelse av at vi har et selskap som er i en god utvikling. Jeg har fantastiske medarbeidere som skaper et godt arbeidsmiljø, og hvor jeg gleder meg til å gå på jobb hver eneste dag.

Jeg vil med dette, på vegne av meg selv og alle oss i Colliers  ønske våre kjære kunder og forretningsforbindelser en fantastisk sommerferie. Vi gleder oss til å ta fatt på 2.halvår med full ladede batterier!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: