Oslo Triatlon 2016

Lørdag 13 august gikk Oslo Triatlon 2016 av stabelen og noen av mine ansatte, blant meg selv, representerte Team Ragde (Ragde Eiendom). Dette er noe av det tøffeste jeg vært igjennom, men jeg er stolt av meg selv og ikke minst mine ansatte som gjennomførte denne konkurransen med glans!

Ønsker dere alle en fortsatt god arbeidsuke!thor2

thor

Kristine1

ekker

CRACxcHjpF-IqJwFNuX6qdarLIwa_XJvtCkTkm8CSXM

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: