Handelstrender i Oslo og Norge generelt

Til tross for nedgangen i petrolium industrien og konsekvensene dette har hatt for norsk økonomi, er det norske retail markedet fortsatt i ganske sterk vekst med en AIC nivå som er mer enn 15% høyere enn AIC nivået for de andre nordiske landene . I løpet av de siste årene har leiene for high street lokasjoner generelt økt noe. Fremover derimot, tror vi leieprisene flater seg ut og vil holde seg stabile i årene som kommer.

Colliers International i Norge har de siste 20 årene hatt et sterkt fokus på rådgivning for våre kunder innen retail. Retail rapporten som du kan laste ned under er vår første spesialiserte markeds rapport som omhandler Retail i Norge, og så vidt vi vet den første rapporten produsert i Norge noensinne som går i dybden innen detaljhandel. Vi håper rapporten kan gi en verdifullt markedsinnsikt for deg og din bedrift.

Colliers har fokus på alle typer aspekter innen retail, både hva gjelder etablering, leietakerrådgivning og utleie av butikk lokaler. Last ned rapporten ved å trykke på bildet under.

retail-rapport_bilde

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: