Godt Nytt år!

Colliers International Norge har hatt et godt 2016, med rekordnivå for Transaksjonsavdelingen og en nær dobling i omsetning innen vårt Forvaltningsområde.       I tillegg til dette  har vi sett en betydelig økning i oppdragsporteføljen innen både Utleie og Retail. I 2017 åpner vi også opp for et helt nytt forretningsområde; verdivurdering. Dette bygger på en oppbygget kompetanse over snart 25 år i Norge samtidig som våre internasjonale og Norske kunder vil trekke på den internasjonale kompetansen vi besitter innen dette området.

Alt dette hadde vi ikke klart uten våre gode kunder, Norske så vel som Internasjonale. Og disse kundene hadde ikke vært der uten våre fantastiske ansatte som til sammen representerer et unikt kompetansemiljø innen alt som har med Næringseiendom å gjøre.

Som dere forstår gleder vi oss nå til å ta fatt på 2017 og ønsker med dette et GODT NYTT ÅR for alle våre kunder og gode forretningsforbindelser. Internasjonalt sier man at man ønsker et PROSPEROUS nytt år. Med det mener man at man skal ha en god utvikling, vokse, være lønnsomme og produktive. La oss håpe at 2017 blir like bra som 2016!

2017 Bulb Sign

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: