Flytting som verdiskapende virkemiddel!

Bør man flytte eller bli?

Som leietagerrådgivere er vi svært opptatt av hva som skjer i kontorverdenen. Det ER store endringer! ABW (activity based workspace) er på alles munner, og plassutnyttelse er viktigere enn noen sinne. Bygg blir «intelligente», og facility services blir tilpasset faktisk bruk og ikke prognose! Lederne i bedriftene bør se på hvilken verdiskaping et kontor utgjør utover det å ha tak over hode med en akseptabel husleie.

Snu det på hodet og spør heller om hvordan en lokalisasjon (eventuell ny lokalisasjon) kan styrke Brandet,  spare plass og penger og trigge rekkrutering av de beste «hodene». Hvordan eksteriør og interiør kan øke trivsel, miljø og være energisparende. Se på lokalene som en brikke i det strategisk – forretningsmessige arbeidet, og bruk det i selskapets kommunikasjon!

Forfatter: Fin Resch, Forretningsutvikler Colliers

Business People Meeting Conference Discussion Corporate Concept

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: